torsdag 29 juli 2010

Då och då

Då och då snubblar man över en sten som är lite finare än de andra. Nedan följer ett enkelt recept på stor njutning, bara att läsa innantill och gå en säker succé till mötes.


1. Se till att alla dina cyklar är tvättade noggrant och håll övriga sinneslaster i schack.
2. Gå in på någon av Da Matteos kaféer i Gbg, Södra Larmgatan 14 eller Vallgatan 5.
3. Köp en säck Daterra Bourbon.
4. Om du redan har en kaffemaskin och en kvarn - gå hem. Annars köp det också.
5. Häll bönorna i kvarnen, värm maskinen och stäng fönster och dörrar.
6. Tampa, brygg och njut. Rekommenderas även varmt till cappuccinon.

Då och då snubblar man över ett sällskap som är lite mer synkade än andra. Tre par som kan köra fyra timmar tillsammans, jättetrevligt! Fika blev det förstås, på bryggan i Stenungsund.

Fr.v: Mattias & Jenny, Robban & Karin och Caroline.

Då och då gäller det att vara lite extra på hugget och inte känna sig nere eller överkörd.

Tur att man då är på topp och att träningen flyter på riktigt fint. Två 17-timmars veckor har avverkats och ytterligare en är på gång. Tyngdpunkten har hittills legat på distansträning med inslag av styrkemoment och igångdrag. Nu ökar intensiteten gradvis med långa intervaller runt tröskeln, mer styrka och så mycket distans tiden tillåter.

I morgon bitti rullar vi mot Kalmar och SM i Triathlon långdistans men just precis NU blir det löpning för hjärtat - 4 x 10 min. Framåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar